Betaalbare occasionsSnel wisselende voorraadSinds 2006 thuis in alle merken
Vragen? Bel ons op 06 57 600 567
Menu

Referenties

Auto Hofstra Leeuwarden

Wilt u een referentie achter laten? Gebruik dan het formulier op de contactpagina. U kunt ook gebruik maken van ons standaard e-mailadres: info@autohofstraleeuwarden.nl

Open, direct en met veel humor!

Menko9.0

"Bij eerste contact meteen een goeie klik. Open, direct en met veel humor! Een auto kopen bij Douwe voelde erg relaxed. Nu jaren later voor de tweede keer is de..."

Top !!

F. Zuidema9

"Vorige week een heerlijke Opel gekocht we zijn zeer vriendelijk geholpen .Daar we zelf niet erg mobiel zijn hebben jullie van Hofstra de auto bij ons thuis bezorgd. We waren..."

No nonsens en eerlijke verkoper

Pierre9.1

"Vorige maand toevallig mijn auto gezien op de site bij Douwe. Mmmm... wel 120 km verderop..... Even bellen.... Wat een fijne vent om aan de telefoon te hebben. Dat gaf..."

Aanrader!

Jordi9.7

"Vorig jaar mijn auto hier gekocht en ben nog steeds zeer tevreden met zowel de mooie auto als met de dienstverlening van Auto Hofstra. Alles keurig en snel afgehandeld. Ook..."

Betrouwbaar en prettig bedrijf!

Anton van den Hoeven8

"Het was het meer dan waard om 200 km te rijden naar Leeuwarden voor de Ford-occasion: een heel betrouwbaar prettig bedrijf met een geweldige service, absoluut aan te raden."

Eerlijk en betrouwbaar adres

Ruben8.8

"Vandaag onze tweede gekocht bij auto Hofstra. Wederom top geholpen door Douwe, eerlijk en betrouwbaar adres waar de je op een fijne manier word geholpen en geadviseerd. Dank je wel..."

Kortom service van het hoogste niveau!

Foppe Slotegraaf9.1

"3 weken voor onze vakantie onze 3e auto gekocht bij Douwe. De auto werd direct klaar gemaakt voor de vakantie en o.a uitgerust met trekhaak en toebehoren. Heerlijk vertrouwd op..."

Zeer tevreden

Gerrit miedema8

"Ben voor een testrit langs geweest bij Douwe en was meteen verkocht aan de auto. Papieren ingevuld en met een zeer tevreden gevoel de auto gekocht en Douwe heeft de..."

Top garage

P. Swart9.1

"Top garage Ik en mijn broer hebben er samen een auto gekocht Super tevreden kwa service en prijs Dus een echte aanrader VOLGENDE AUTO KOMT ZEKER WEER WEG BIJ DOUWE..."

Een echte aanrader dus!!. Dank Douwe Hofstra en zeker tot ziens.

Ruben Lucassen 8.5

"Na 12 jaar overgestapt van garage voor het jaarlijks controleren en repareren van mijn auto. Wat een goede service, eerlijkheid en betrouwbaarheid!!. Ik kan een ieder auto Hofstra aanbevelen qua..."

46 Referenties

Pagina

1 2 3 5

© Copyright Auto Hofstra Leeuwarden 2024 - Website door Junction