Betaalbare occasionsSnel wisselende voorraadSinds 2006 thuis in alle merken
Vragen? Bel ons op 06 57 600 567
Menu

Over u en ons

Auto Hofstra Leeuwarden

Over ons

Zoekt u een goed onderhouden en betrouwbare auto voor een scherpe prijs? Dan komt u naar Auto Hofstra Leeuwarden te Leeuwarden. Al onze auto´s zijn jong gebruikt en hebben meestal slechts één eigenaar gehad. We hebben ze bovendien voor u gecontroleerd op de 14 belangrijkste punten, zodat u precies weet wat u koopt. Koopt u de auto en rijd u direct weg? Of kiest u voor nóg meer zekerheid met één van onze handige servicepakketten? Het is aan u!

 

De 14 puntencheck

We zorgen er graag voor dat u met plezier in uw nieuwe auto rijdt. Daarom krijgen alle occasions bij ons een professionele controle van:

 1. Bandenspanning en -profiel
 2. Remmen
 3. Motoroliepeil
 4. Remvloeistof
 5. Koel- en ruitensproeiervloeistof
 6. Accu- en laadsysteem
 7. Verlichting
 8. Uitlaat
 9. Ruiten en ruitenwisserbladen
 10. Instructieboekje en onderhoudshistorie aanwezig
 11. Schokdempers
 12. Storingsmeldingen
 13. Geldigheid APK
 14. Brandstof

 

Garantie’s

We vertellen u alles over de onderhoudshistorie van de auto. Op basis daarvan is het aan u: koopt u de auto en rijd u direct weg? Of kiest u voor nóg meer zekerheid met één van onze voordelige servicepakketten/ Quality Occasionpakketten: nieuwe APK &  kleine onderhoudsbeurt en drie of zes maanden huisgarantie regeling op motor en versnellingsbak, koppeling niet. Vanaf prijs € 699,- euro.

 

Auto’s 10 jaar en ouder en/ of 200.000 km + heeft gereden, verlenen wij geen garantie op!

 

Elke vorm van garantie die wij verlenen komt te vervallen wanneer de auto getuned/ gechipt wordt voor meer vermogen na aankoopdatum van de auto!

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Financiering / Lease

Het is mogelijk om de auto van uw keuze in termijnen te betalen. Informeert u gerust naar de tarieven en de voorwaarden.

 

Inruilauto

Ook uw inruilauto is bij ons van harte welkom!

 

Overige/ meeneemprijs/ annulering

Elke auto die voor de meeneemprijs wordt aangeschaft, rekenen wij € 195,- euro administratie/ service kosten voor in rekening.

 

Bij annulering van een gekochte auto (getekende koopovereenkomst) wordt er 15% in rekening gebracht van het verkoopbedrag van de gekochte auto.

 

© Copyright Auto Hofstra Leeuwarden 2024 - Website door Junction